Predstavljamo vam lepote Gornjeg Podunavlja i bogatstva ukusa i mirisa ovog našeg kraja!

Ugostiteljstvom se bavimo od 1985. godine, a za to vreme razvili smo odnos poverenja i profesionalnosti prema našim gostima. Svakome ko se zadesi u Bezdanu i Bačkom Monoštoru želimo da prestavimo ono što ovaj deo Podunavlja čini tako lepim i interesantnim - prijatni ljudi, ukusna hrana i fascinantna priroda.

Poznata čarda Šebešfok locirana je na Velikom Bačkom Kanalu. Raspolaže kapacitetom od 200 mesta, a tu je i velika bašta, te najomiljeniji deo za naše goste - splav na samoj vodi. U okviru čarde, nalazi se i dečije igralište.

Pored nas prolazi biciklistička staza "Euro Velo 6", biciklistička staza "Panonski put mira" i put za granični prelaz sa Republikom Hrvatskom.

Čuveni riblji paprikaš

Riblji paprikaš se pravi od šarana ili mešane ribe, gurmanluk zbog koga se gosti stalno vraćaju na naše čarde. Kuvari spravljaju već standardno odličan paprikaš a on je posebno ukusan sa domaćim rezancima koji se na licu mesta spravljaju. Paprikaš se kuva isključivo po porudžbini otprilike 40 minuta i za to vreme gost može da degustira specijalitete čarde - konzervisana predjela dimljenih ribljih đakonija ili suhomesnate proizvode poput pravog domaćeg kulena. Pored paprikaša, kod nas možete da probate veliki izbor pržene ribe.

Organizovanje proslava i svadbi

Kod nas svraćaju gosti iz svih užih i širih predela naše zemlje ali i iz drugih okolnih zemalja (Hrvatska, Mađarska, Nemačka, Francuska itd.) U okolini čarde postoje izvanredni kapaciteti za eko, biciklistički, rekreativni, lovni i ribolovni turizam.

Takođe, sa kapacitetom u zatvorenom prostoru od 200 sedećih mesta, organizujemo svadbe i sve vrste proslava. Tokom letnjih meseci, na raspolaganju je i terasa, smeštena tik do vode.

 

 

 

Smeštaj u brvnarama i sobama

Nudimo Vam ugodan smeštaj u sobama i brvnarama. U pitanju su dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili dvokrevetne sobe. Ukupan kapacitet je 12 osoba.

U neposrednoj blizini čarde nalaze se i tri drvene brvnare, opremljene sa ležajima za po dve osobe i sopstvenim kupatilima. 

Podeli sa prijateljima: